Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Ερευνητικά Ερωτηματολόγια Οφθαλμιατρικής

Ο κ.Λαμπίρης ζήτησε από φοιτητές που ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή για ερευνητική εργασία με ερωτηματολόγια. Πρόκειται για γενικό θέμα και όχι εξειδικευμένο στην Οφθαλμιατρική. Αν υπάρξει ενδιαφέρον θα δώσει και άλλες εργασίες. 
Συγκεκριμένα, θα μεταφράσουνε οι εθελοντές τα ερωτηματολόγια, θα τα μοιράσουνε στους φοιτητές, θα τα συλλέξουνε, θα βοηθήσουνε στην στατιστική επεξεργασία των δεδομένων και στην συγγραφή της. Βαθμολογικό bonus δεν θα υπάρξει, απλά μπορεί να δημοσιευτεί η εργασία και άρα κατ' επέκταση τα ονόματά τους. Η δημοσιευμένη εργασία μπορεί μελλοντικά να βοηθήσει κάποιον που επιθυμεί να ακολουθήσει ακαδημαϊκή καριέρα.
Ακριβή αριθμό ατόμων δεν γνωρίζουμε, αλλά αν είναι περισσότερα από όσα χρειάζονται για την εργασία θα γίνει κλήρωση. Οι μη επιλαχόντες θα έχουνε προτεραιότητα σε κάποια μελλοντική δεύτερη εργασία.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούνε να επικοινωνήσουνε όσο πιο σύντομα γίνεται με κάποιον από την επιτροπή (τηλέφωνο, μήνυμα, προσωπικό μήνυμα στο facebook, σχόλιο στο post της Αφροδίτης στο group του έτους "Ιατρική Σχολή Δ.Π.Θ. - Εισαχθέντες 2008"  )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου