Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Κλινικές Πνευμονολογίας

Αρχικά διαβάστε όλοι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ το εξής κείμενο οδηγιών.


  • Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 29/2/2012 και ώρα 14:30-16:30. Το πρώτο μάθημα θα το παρουσιάσει ο κ. Μπούρος.(Από την επόμενη Τετάρτη όμως (7/3/2012) και σύμφωνα με το σημείο 7 των οδηγιών, τα μαθήματα θα γίνονται από τους ίδιους τους φοιτητές ανά ομάδες των 8 ατόμων. Τα θέματα των μαθημάτων θα δοθούν σε επόμενη ανακοίνωση. Επεξηγηματικά, την Τετάρτη 8/3 θα παρουσιάσουν το μάθημα οι φοιτητές της ομάδας που αρχίζει από Alkafarna Ghazi και τελειώνει σε Βαμβακερού Βασιλεία.)
  • Ακόμη, υπάρχουν ώρες οι οποίες συμπίπτουν με άλλες υποχρεώσεις των φοιτητών (κλινικές βασικά). Σε εκείνες τις ώρες οι φοιτητές μπορούν να αποχωρήσουν από την κλινική πνευμονολογίας για όσο διάστημα είναι απαραίτητο και στην συνέχεια να επιστρέψουν σε αυτή. Για παράδειγμα, τις Τετάρτες 9-11 οι ζυγοί φοιτητές θα πηγαίνουν στην κλινική παθολογίας και στην συνέχεια θα επιστρέφουν στην κλινική πνευμονολογίας.
  • Αν για κάποιο λόγο κάποιος φοιτητής δεν θα μπορεί να παρακολουθήσει ορισμένες κλινικές πνευμονολογίας, μπορεί να πάει σε άλλη ομάδα, μόνο με αμοιβαία ανταλλαγή.
  • Τέλος, στις 16-18 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί το 1ο Συμπόσιο Πνευμονολογίας στην Αλεξανδρούπολη. Η συμμετοχή είναι υποχρεωτική για όλο το 4ο έτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου