Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΑΣ

Εδω θα βρείτε τα μαθήματα απο αφιθεάτρου για το μάθημα της Οφθαλμολογίας
http://iris.med.duth.gr/elearning/course/view.php?id=25

Για όσους δεν μπορούνε να δούνε το αρχείο, κατεβάστε το εδώ

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΩΡΛ

Στις 19-21 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμπάκα σεμινάριο Ωτορινολαρυγγολογίας, το οποίο θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο σε όσους σκέφτονται να ακολουθήσουν την συγκεκριμένη ειδικότητα. Όσοι σκέφτονται να συμμετάσχουν μπορούν να ενημερώσουν κάποιον από την επιτρόπη έτους.

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Έναρξη Κλινικών Οφθαλμολογίας

 Την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου ξεκινάνε οι κλινικές οφθαλμολογίας. Απο αύριο θα υπάρχουνε ανακοινώσεις στην γραμματεία του μαθήματος στην διοιήκηση (2ο όροφο). Στις κλινικές θα χωριστούμε αλφαβήτικα, με σύνολο 9 ομάδες. Τα ονόματα της κάθε ομάδας θα αναρτηθούνε προσεχώς. Οι κλινικές θα γίνονται Δευτέρα Τετάρτη και Πέμπτη 9-11π.μ. και ο καθηγητής μας ανακοίνωσε ότι ΔΕΝ δέχεται αμοιβαίες ανταλλαγές. Για απουσίες δεν ξέρουμε ακόμα αν και πόσες δικαιούμαστε, θα μάθουμε σύντομα.

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Καρδιολογία

Παρακαλούνται οι φοιτητές του 5ου έτους να προσκομίσουν 1 φωτογραφία στην γραμματεία της Καρδιολογίας (2ος όροφος πάνω από την εκπαίδευση) μέχρι και τις 17 του Σεπτεμβρίου.Στη φωτογραφία πρέπει να αναγράφεται το Ονοματεπώνυμο και το ΑΕΜ των φοιτητών.

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Ανακοίνωση για την Ακτινολογία Ι και ΙΙ

Την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου η εξέταση των Ακτινολογιών θα διεξαχθεί κανονικά παρά τα όσα ακούστηκαν για τις απεργίες της ΠΟΣΔΕΠ.

Η ώρα έναρξης της εξέτασης είναι κοινή και για τα δύο μαθήματα στις 14:00. Όσοι εξετάζονται στην Ακτινολογία Ι θα πάρουνε θέματα της Ι, όσοι τις ΙΙ θα πάρουνε τις ΙΙ, κ όσοι δίνουνε Ι και ΙΙ θα πάρουνε κ τα δύο πακέτα θεμάτων. Το αμφιθέατρο είναι στην διάθεση των φοιτητών για 4 ώρες όποτε δεν υπάρχει θέμα χρόνου για αυτούς που εξετάζονται και στις 2.